Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.03.2023 00:17

Liderul de sindicat Nicolae Dragodnescu face „naveta” la Tribunal pentru salarii și concedii calculate greșit


A A

400 de acțiuni cu Direcția de Asistenț Social și 165 de acțiuni cu Creșa pentru Educație Timpurie!

 400 de acțiuni cu Direcția de Asistenț Social și 165 de acțiuni cu Creșa pentru Educație Timpurie!

Sindicatul „Valahia” Târgoviște are în momentul de faț peste 550 de acțiuni pe rolul instanțelor de judecat pentru recalcularea corect a banilor de concediu și a salariilor! Cele mai multe dintre acestea, 400 de acțiuni, îi vizeaz pe salariații Direcției de Asistenț Social Târgoviște, iar 165 pe angajații de la Creșa pentru Educație Timpurie. Liderul de sindicat, Nicolae Dragodnescu, care și-a petrecut ieri o mare parte din zi la Tribunal, ne-a declarat c absolut toate cererile privind recalcularea banilor de concediu și recalcularea salariilor au fost admise de instanț.

„Am fost la Tribunal cu aceleași nebunii pe care le avem cu cei de la Creșa pentru EducațieTimpurie și cu cei de la Direcția de Asistenț Social Târgoviște pentru calcul greșit la salarii, calcul greșit la acordarea indemnizației de concediu, încadrri greșite... și nu rspunde nimeni. Asta facem în Instanț, avem peste 400 de acțiuni cu Direcția Social și peste 165 de acțiuni cu Creșa pentru salarii greșite. Au calculat greșit salariile și nu au binevoit s le corecteze, au calculat greșit banii de concediu și nu au binevoit s le corecteze. Este o mare problem acolo, mergem din prost în mai prost. 75% deja s-au judecat, ne-au admis cererea și îi oblig s calculeze corect, la vreo dou s-a mai dat un nou termen ca s mai completeze. Toate cererile sunt admise, nu este nicio cerere respins de instanț. Alt soluție nu avem, pentru c dac ar înțelege de vorb bun și s fac pe cale amiabil nu am mai ajungeam s ne judecm... Deci toate cererile privind recalcularea banilor de concediu și recalcularea salariilor sunt admise de instanț, absolut toate”, ne-a declarat ieri președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodnescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

„Eroica”, la o lansare patriotic
„Pictur plus pictur egal pictur”
PS Nifon, la hramul Catedralei Patriarhale din București
CJD, n Programul pentru școli al Romniei
Evenimente educaționale importante la ISJ Dmbovița
Sfinții mprați Constantin și Elena
Grev de avertisment și n nvțmntul dmbovițean
ncepe Evaluarea Național la clasa a IV-a
Peste 15.000 de vizitatori la Noaptea Muzeelor
Imnografia creștin, izvor al Sfintei TradițiiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale