Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.06.2024 00:12

Și-au găsit de muncă,


A A

241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă

241 de persoane, angajate în urma Bursei locurilor de Muncă

În data de 17 mai 2024, AJOFM Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acțiunea s-a desfășurat în Târgoviște, având ca locație Clubul Studenților.

Au fost contactați angajatorii cu potențial de ofertă a locurilor de muncă vacante, persoanele în căutare de loc de muncă dar și alți actori relevanți de pe piața muncii județene și regionale, cu care AJOFM Dâmbovița colaborează în mod constant.  

În cadrul Bursei au fost organizate standuri speciale pentru: economia socială  (luna mai este dedicată mediatizării și promovării economiei sociale),  formare profesională unde s-a oferit consultanța de specialitate celor interesați și standul EURES cu oferta locurilor de muncă vacante în Spațiul Economic European.

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă au fost prezenți 61 de agenți economici, care au pus la dispoziția celor interesați 587 de locuri de muncă vacante. Au participat 655 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, din care 329 au fost selectate și programate la interviuri în vederea angajării.

La o lună de la data desfășurării evenimentului, 241 de persoane s-au încadrat în muncă. Dintre persoanele încadrate în muncă, 65 au fost șomeri indemnizați și 176 șomeri neindemnizați.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La Potlogi se va putea circula pe centura ocolitoare
Eforturi pentru aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Iluminatul public, în plin proces de eficientizare
Retragerile totale sau parțiale de fonduri, un fenomen alarmant
195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale