06.03.2024 00:14

Manu Ioan, noul director interimar la Automecanica Moreni

Manu Ioan, noul director interimar la Automecanica Moreni
Galerie foto

*„Automecanica are nevoie în momentul de față de un director adevărat. Societatea Automecanica trece prin vremuri grele și dacă nu va fi un director cu viziune, un director  care să aibă experiență și care să facă lucrurile să funcționeze atunci vom mai avea încă o fabrică în județul Dâmbovița falimentară”

 

Manu Ioan este noul directorul interimar al Uzinei Automecanica Moreni, după plecarea lui Corneliu Vișoianu în funcția de director la UPS Dragomirești. Manu Ioan a mai ocupat funcția de director general, dar și de director de producție la uzina morenară. Liderul de sindicat de la Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu  a ținut să semnaleze că uzina are nevoie de un director adevărat, cu viziune și experiență care să miște lucrurile. În caz contrar, sindicalistul morenar susține că uzina are șanse mari să intre în faliment.

„Consiliul de Administrație l-a numit pe Manu Ioan ca director interimar la Uzina Automecanica Moreni.  Manu Ioan a mai fost director general la Automecanica Moreni, până mai ieri director de producție, acum director interimar până când va fi numit un director. Eu mi-am spus punctul de vedere și la București, spun și de data aceasta. Automecanica are nevoie în momentul de față de un director adevărat. Societatea Automecanica trece prin vremuri grele  și dacă nu va fi un director cu viziune, un director  care să aibă experiență și care să facă lucrurile să funcționeze atunci vom mai avea încă o fabrică falimentară în județul Dâmbovița”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președintele ASIAA.

 

 

Violeta Stanciu