26.04.2024 00:18

Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival

Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Galerie foto

*Una dintre noutățile așteptate pentru noul sezon este introducerea a 220 de umbreluțe din răchită, care vor completa zona de plajă și ștrandul complexului

 

Complexul Turistic de Natație din Municipiul Târgoviște se află în plin proces de pregătire pentru deschiderea noului sezon estival. Echipa de specialiști se concentrează asupra curățării și pregătirii bazinelor, asigurându-se că toate standardele și cerințele legale sunt îndeplinite pentru a oferi vizitatorilor o experiență plăcută și sigură.

Una dintre noutățile așteptate pentru noul sezon este introducerea a 220 de umbreluțe din răchită, care vor completa zona de plajă și ștrandul complexului. Această inițiativă vine în întâmpinarea iubitorilor de soare și distracție, oferindu-le un plus de confort și protecție împotriva razelor solare.

Astfel, Complexul Turistic de Natație din Târgoviște se pregătește să ofere vizitatorilor o experiență îmbunătățită în noul sezon estival, punând accent pe confort, siguranță și calitate. De asemenea, investiția în infrastructura de agrement arată și interesul autorităților locale pentru a adăuga valoare opțiunilor de divertisment și relaxare pentru locuitorii și vizitatorii din Dâmbovița.

 

 

Ștefan Khalil